Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
 

broste copenhagen


Broste Copenhagen Story


Broste Copenhagen er mer enn bare interiørdesign. Det er en livsstil som vi er ivrige etter å dele med verden rundt oss. Derfor lager vi våre produkter for å nå et bredt spekter av kunder, ikke bare de få.
Broste Copenhagen er et av Skandinavias ledende interiør merker, basert i København og stammer tilbake til 1955. Vi har en lang tradisjon for å reise verden rundt for inspirasjon og materialer, som vi skandinaver har alltid gjort.
Processing er mild, så den opprinnelige følelsen av materialet og dets karakter forblir intakt - med fokus på høy kvalitet og vår velkjente nordiske signatur i den endelige utformingen.
Med totalt to kolleksjoner hvert år Broste Copenhagen dekker en rekke inkludert lys og lykter for å servise, hjemme tekstiler og pyntegjenstander.
Vår dynamiske og kreative team arbeider stadig med å utvikle området med respekt for den fine balansen mellom den nordiske tradisjon og trender i øyeblikket. Dette er rammen for vår interiørdesign finner en blanding av moderne edge og klassisk vitalitet.

Bilde av Skjuler Aldo i metall

Superfin og dekorativ planteskjuler i metall fra Broste copenhagen. Omkrets 17 cm og …

Pris160,-
399,-
Bilde av Stearinlys

Utrolig dekorative og fine "telys"/stearinlys. De er naturtro som små steiner, og gjør …

Pris52,-
129,-